شهرى تو را از شهر دیگر بهتر نیست . بهترین شهرها آن بود که در آنت آسایش زندگى است . [نهج البلاغه]

دشمن شناسی از منظر قرآن

دشمن‌شناسی از دیدگاه قرآن کریم بررسی شد

گروه اندیشه: کتاب «دشمنان مهدویت؛ چرا و چگونه؟» نوشته محمدمهدی حامدی است که مسائل مختلف از جمله دشمن‌شناسی از دیدگاه قرآن کریم را بررسی کرده است.

محمدمهدی حامدی، نویسنده کتاب «دشمنان مهدویت؛ چرا و چگونه؟» در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، درباره انگیزه خود از نگارش این کتاب، گفت: این کتاب با انگیزه شناخت صحیح دشمن و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر ضرورت دشمن‌شناسی تألیف شده است. آنچه سبب غیبت حضرت مهدی(عج) شده است، عدم آمادگی مردم برای حضور ایشان در جامعه و مخالفت‌ها و عداوت‌های دشمنان با جریان امامت بوده است.

وی افزود: در زمان حضور امامان معصوم(ع) و قبل از تولد امام مهدی(عج) در عصر امام حسن عسکری(ع) دشمن، جریان امامت را کنترل، و فعالیت‌های حضرات اهل بیت(ع) را محدود می‌کرد؛ لذا با توجه به این‌که ظهور امام مهدی(عج) نیازمند آمادگی شیعه و ایجاد زمینه برای حکومت آن حضرت(عج) است.

حامدی عنوان کرد: در این کتاب تلاش شده است تا جریان‌شناسی و دشمن‌شناسی و مخالفت‌هایی که با اسلام به ویژه در مسئله حکومت جهانی این دین الهی صورت می‌گیرد، مورد بررسی قرار گیرد؛ لذا در فصل اول به بحث دشمن‌شناسی از دیدگاه قرآن کریم پرداخته شده است و ملاک‌ها و روش‌های شناخت دشمن از دیدگاه قرآن کریم مورد بحث قرار گرفته است.

قائم‌مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) فارس با اشاره به فصل دوم کتاب «دشمنان مهدویت؛ چرا و چگونه؟»، گفت: در این فصل با توجه به آیات قرآن کریم خصوصا سوره مبارکه مائده، خطرناک‌ترین دشمن اسلام، یهود معرفی شده‌اند، همچنین در این فصل، سابقه و نحوه شکل‌گیری دشمنی بنی‌اسرائیل با اسلام مورد بررسی قرار گرفته است.

حامدی با تأکید بر این‌که سومین فصل کتابش به مسئله ظهور اسلام و رخدادهای دوران رسالت پرداخته است، گفت: نقش یهود در مقابله و مخالفت با رسول گرامی اسلام(ص)، نقش یهود در جنگ‌هایی که بر پیامبر اکرم(ص) تحمیل شد و آیاتی از قرآن کریم که به بیان این مسئله می‌پردازد، نیز در فصل سوم مورد مداقه قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که در فصل سوم همچنین به نقش یهود در شکل‌گیری جریان انحرافی در اسلام پرداخته شده است، گفت: در چهارمین فصل این کتاب، نقش حضرات اهل بیت(ع) در تحقق دوباره حاکمیت اسلام مورد بحث قرار گرفته است و به وعده الهی درباره تشکیل حکومت جهانی اسلام اشاره شده است. همچنین عوامل غیبت حضرت مهدی(عج) و زمینه‌های ظهور ایشان مورد بررسی قرار گرفته است.

این پژوهشگر قرآنی تصریح کرد: در فصل پنجم به سیر حرکت یهود بعد از خروج و پراکندگی آن‌ها از قدس شریف اشاره شده که با فتح توسط اسلام در سال 638 میلادی و در زمان خلیفه دوم صورت گرفت و تا زمان بازگشت دوباره آن‌ها به قدس و تشکیل حکومت جعلی اسرائیل مورد بررسی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: تلاش قوم یهود در قرون وسطی، در دوره رنسانس و همچنین در سال‌های قبل از قرن بیستم ـ به ویژه در قرن هجدهم و نوزدهم ـ برای رسیدن به حکومت جهانی یهود، نیز در فصل پنجم مورد بحث قرار گرفته و نهایتا تلاش این قوم بعد از تدوین پروتکل‌ها در سال 1901 برای رسیدن به هدف آن‌ها که تسلط بر جهان است، مورد بحث قرار گرفته است.

حامدی با بیان این‌که قوم یهود برای تسلط بر جهان، سه مرحله را در نظر دارد، گفت: مرحله اول، فتح قدس، مرحله دوم، توسعه حاکمیت در محدوده نیل تا فرات ـ خاورمیانه بزرگ ـ و مرحله سوم تسلط بر کل جهان است و برنامه‌ریزی برای تجزیه و فروپاشی دولت‌ها و تسلط بر قدس در پروتکل‌ها صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: در فصل ششم به رویارویی دوباره اسلام و صهیونیسم پرداخته شده و مواجهه این دو جریان با وقوع انقلاب اسلامی در ایران مورد بحث قرار گرفته و با گذشت بیش از 30 سال از انقلاب اسلامی می‌بینیم که دولت مجعول اسرائیل دچار چالش شده است و وظیفه انقلاب اسلامی، مقابله با این جریان به منظور زمینه‌سازی برای رسیدن به حاکمیت جهانی اسلام است.

یادآور می‌شود، کتاب «دشمنان مهدویت؛ چرا و چگونه؟» در 193 صفحه و با قیمت 22000 ریال توسط انتشارات «آیین احمد» منتشر، و روانه بازار نشر شد.

  
 
   استفاده از این خبر ، با ذکر منبع بلامانع است.


کلمات کلیدی :

:: برچسب‌ها:

نویسنده : آدینه
تاریخ : 91/3/5:: 9:32 عصر